söndag 22 februari 2009

Nostalgitripp

När jag rotade igenom en låda med gamla foton i jakt efter ett kort på Jocke när han var liten, för att jämföra med Vidde, hittade jag en massa bilder jag hade glömt fanns. Och medan jag satt där och nostalgiserade över flydda tider, kom jag på en helt ny kategori för den här bloggen - Nostalgitrippen! Den kommer jag att ta till när jag inte kommer på något annat att skriva om eller när jag inte har tid med några längre utläggningar. Den kommer att bestå av bilder från gamla resor, bilder på djur jag har haft/träffat, händelser jag helt plötsligt kommer på när jag ser dem och diverse bilder på mig ihop med (mer eller mindre!) stiliga karlar osv.

Här kommer den första Nostalgitrippen: Året är ... öh... för länge sedan - kanske 82/83 - när Eva F och jag var i Frankrike och plockade vindruvor och vi även fick testa på att trampa druvorna. Varför det kallas för trampa vindruvor är ett mysterium, eftersom cuverna är gott och väl två meter höga är det mer än fråga om att pressa ner druvorna med benen, samtidigt som man förtvivlat försöker att inte ramla i och drunkna.

1 kommentar:

  1. Är det du på bilden??
    Vad roligt!! Det var länge sedan... hehe!
    Kram!

    SvaraRadera

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...