tisdag 8 september 2009

2-2

Det var derby på Parken igår. IFK-ÅFF. Det var väl sådär…

Men det var en skön kväll, det var första gången jag var på Idrottsparken sedan (det enligt min mening onödiga) ombygget och det var mycket folk.


Den största dramatiken inträdde dock inte under matchen, utan innan när vi skulle parkera. Det var (relativt) lätt att hitta en parkeringsplats men sedan skulle man ju betala – och var f-n var automaterna? Vi delade upp oss åt varsitt håll (efter att ha synkroniserat våra klockor och bestämt tidpunkter för telefonkontakt och alternativa mötesplatser) och begav oss av som en amerikansk spaningspatrull i Mekong-deltat och lyckades till slut hitta en automat. Jag fattar inte varför det ska vara så svårt! Skulle jorden gå under om de satte upp en skylt med en karta ”Parkeringsautomater finns här (röd prick) och här (röd prick)”? Eller varför inte ”Parkeringsautomaten står i hörnet Sandgatan-Smedjegatan”? Det är ju ändå så mycket skyltar att en till kan väl knappast göra någon skillnad.

Nåja, vi kom ju i tid till matchen i alla fall och Snoka lyckades ju med konststycket att inte förlora - trots att domaren så uppenbart var från Åtvidaberg.

Och snart börjar ju basketsäsongen!

1 kommentar:

  1. Ni trodde ni skulle vinna!!! hehe eller hur?

    Det var inte så bra match faktiskt!!

    :D

    SvaraRadera

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...