fredag 16 oktober 2009

Träningsvecka – Torsdag/Fredag

Igår var jag och tränade Bodytoning på Nautilus och det var lite av en besvikelse: ett Lätt Step-pass med lite extra små hantel- och gummibandsövningar. Det var väldigt starkt koncentrerat till rumpa- och lårövningar, inte precis till min förtjusning eftersom jag redan hade så mycket träningsvärk i rumpa och lår efter mina Pilates- och Afrodanspass tidigare i veckan att jag knappt orkade kliva upp på brädan.

Nu har jag i alla fall utvärderat Nautilus under veckan och jag är lite underväldigad. Trångt och överbefolkat, dåligt med fria vikter (nästan inga!) och en sabla massa spring i trappor fram och tillbaka. Jag är nog tyvärr lite för bortskämd av att ha tränat på Campushallen, som är stort och luftigt och har massor av fria vikter. Som tur är lär jag ju kunna fortsätta där åtminstone tills årsskiftet, så får jag försöka hitta något annat sedan (om jag släpps ur Linköpings-exilen någon gång, vill säga!).

Idag har jag bestämt mig för att inte gå och träna BodyPump, utan tar det på Campushallen på tisdag istället. Ikväll ska jag nog bara ligga i soffan och slappa som vanligt på fredagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...