lördag 2 januari 2010

Nyårslöften

Det känns så konstigt! Det är den 2 januari och jag är inte i London!!! Undrar när det hände senast – tio år sedan? Jag borde springa omkring i Bicester Village och på Bond Street och slita ut mitt Visa-kort som vanligt, men i stället har jag varit på Vikbolandet hela dagen och rensat i pappas hus.

Huset på vintern

Huset på sommaren

När Jocke och Sandra skulle åka ut och hämta Asterix (som nu alltså ska inleda en karriär som innekatt i stan), bestämde vi oss även för att hämta lite grejer som kan vara begärliga för inbrottstjuvar. Jag tog med mig TV:n och skulle ha tagit med mig kameran också om vi bara hade hittat den.

Asterix

Eftersom jag alltså inte befinner mig i London och gör av med pengar, betyder det att jag har haft gott om tid att fundera över mina nyårslöften. Jag har ställt samman en liten lista:

Nyårslöften 2010

  • Jag ska inte köpa några nya träningskläder i år (naturligtvis med undantag av om jag råkar hitta något riktigt billigt och snyggt på någon av Casalls utförsäljningar!)
  • Jag ska rensa i garderoben och den här gången ska varenda plagg som inte ingår i en outfit obönhörligen kastas ut!
  • Jag ska måla om i sovrummet i år, om jag så ska stå och måla hela nästa nyårsafton (det finns en viss risk för det!)
  • Jag ska titta mer på TV så jag hänger med i snacket i fikarummet på jobbet! Fjorton avsnitt av Project Runway per år gör det knappt befogat att betala TV-avgiften. (Och nu har jag ju faktiskt en stor, fin platt-TV!)

  • Jag ska spela Tombraider Underworld! (Hittills har Lara och jag inte haft någon som helst kvalitetstid ihop!)

och sist men icke minst:

  • Jag ska köpa massor av nya, snygga kläder (och skor! och annat!)!

Så... det var mina nyårslöften för det nya året. Och jag ska verkligen anstränga mig för att infria dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...