lördag 10 juli 2010

Sovrum

OBS! Låååååååångt inlägg!

Nu är äntligen sovrummet nästan färdigt! Det är bara lite finlir kvar och det kan ta ett tag, så ni får se det nu i alla fall.

Före...
...och efter!

Före...


...och efter!


Och före...

...och efter!

Ja, ni fattar, va? Väskträdet har fått bli permanent. Det visade sig vara ett riktigt bekvämt sätt att förvara väskorna på. Två av bokhyllorna har fått bli sänggavel...

...och den tredje har fått bli sko- och accessoarhylla.




Jag fick tips från Anette att använda mina gamla resväskor och hattaskar till förvaring, så nu innehåller de spel och lite annat smått och gott och ligger ovanpå garderoberna.

Dessutom föreslog hon att jag skulle använda mina gamla träbackar och sockerlådor till att förvara krukor och annat ovanpå kylskåpet och frysen och det ser mycket bättre ut än förut.

Ordning och reda!

Idag köpte jag dessutom äntligen en liten byrå till köket, där jag ska ha mitt återvinningsglas, -metall och -plast, som jag har önskat mig i flera år.



Så här ska det se ut!
Jag passade även på att köpa en mörkläggningsrullgardin som jag ska montera upp i sovrummet. Eftersom jag har sol in i mitt sovrumsfönster ända tills solen går ner kan det bli lite svårt att gå och lägga sig tidigt på sommarhalvåret (när jag ska gå upp 04:10 morgonen efter för att åka och träna, ni vet!), så jag behöver något rejält.

Den lilla byrån och rullgardinen kostade tillsammans 1099kr (rullgardinen var på rea!) och jag höll på att få hicka över att ha lagt ut så mycket pengar på inredning och det var nästan att det blommade ut i en regelrätt ångestattack! Det konstiga är att om jag hade köpt, säg... ett par skor och en jacka för samma summa hade jag inte ens lyft på ögonbrynet. Jag tror jag måste jobba med det där...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...