fredag 9 juli 2010

Accessorera mera!

Förut löste jag accessoar-problemet genom att alltid ha svarta skor och svart väska till allt men numera försöker jag variera mig. Vissa har som regel att man ska alltid matcha väska och skor men fullt så konservativ är inte jag. Jag måste medge att det faktiskt piggar upp lite att byta väska nästan dagligen och det betyder också att jag rensar min(a) väska/-or mer regelbundet än förut men emellanåt leder det till problem. Två gånger förra veckan var jag tvungen att gå direkt till vaktmästaren så fort jag kom till jobbet och inta krypläge för att få kvittera ut en lånenyckel – för att jag skulle komma in på mitt rum - efter att jag hade glömt mina jobbnycklar i gårdagens väska. Båda gångerna himlade han med ögonen och frågade i dramatiskt tonläge: ”Varför, VARFÖR! måste ni kvinnor alltid hålla på och byta väskor stup i kvarten?” (Vilken korkad fråga. Varför skulle vi inte göra det?) ”Du fattar inte det här”, säger jag, ”du är man!”


Några av mina väskor!

Vart jag vill komma med det här är att jag har köpt några nya väskor! Ellos har ju rea just nu så jag passade på att kompletteringsfynda.

Väska från Ellos, 159,50kr (399)


Väska NYPD från Ellos, 169kr (399?)

Men en kvinna kan ju inte leva bara på väskor – man behöver ju skor också! Så jag passade på att köpa ett par sandaletter som jag har varit på jakt efter sedan förra sommaren:


Esprit sandalett från Ellos, 349kr (499)


Men ärligt talat börjar jag bli lite trött på sommarkläder nu och har börjat tänka framåt lite. Det kommer ju alltid en höst (och inte mig emot – höst- och vinterkläder är nästan alltid roligare än sommarkläder!). Jag mjukstartade således höstshoppingen genom att köpa en liten cardigan som jag ska krypa in i när det börjar bli lite kyligt om kvällarna:


Cardigan Esprit EDC från Ellos, 199kr (399)

Hädanefter är det nog bara höstshopping som gäller! (Såvida jag inte hittar något somrigt som bara inte går att motstå, förstås!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...