onsdag 24 november 2010

Färg och stil

Jag var på färg- och stilanalys igår. Jag tog med mig Irmeli, Maria och Inger till Lollo på Färg o stil på Kungstorget där vi bjöds på lite smaskigt tilltugg och en liten genomgång och sedan började vi med analyserandet.


Först fyllde vi i ett litet frågeformulär som skulle visa vilka stilpersonligheter vi hade.

Det gick sådär. Maria t ex, visade sig vara den romantiska typen! (?)

Det kanske sitter en liten romantiker djupt därinne och försöker komma ut men i så fall sitter hon väldigt djupt!

Jag hade två av varje utom klassisk (0 st) och city-chic (4 st), så jag antar att jag har en kluven stilpersonlighet och Inger var nästan lika kluven som jag. Den enda det stämde ganska bra på var Irmeli som både vi och hon och frågeformuläret ansåg vara den naturliga typen.

Irmeli var först ut.



Inga större problem där: djup och kall var hon och det kom inte som någon större överraskning, varken för Irmeli eller oss andra.

Maria, alltså den romantiska (fniss!)...



...visade sig vara kall och klar, vilket inte heller chockade någon. Maria har koll men hon lyckades hitta en ny färg som hon inte brukar köpa och som hon var skitsnygg i.



Inger var inte heller något större problem – hon är varmare än en vulkan och det enda frågetecknet var om hon var klar eller djup, men det bestämdes att hon nog var mest djup men passade bra i klara färger också (den lyckosten!).



Och jag då? Där är juryn faktiskt fortfarande ute, eller rättare sagt, den är djupt oenig! Jag har alltid sett mig som varm och jag har två gånger tidigare blivit analyserad till höst (som det hette när jag var ung i mitten på sjuttonhundratalet) och nu kom Lollo helt plötsligt och sade att jag var kall och mjuk (örrrk!) och försökte dyvla på mig en massa slibbiga pasteller och bubblegumsrosa läppstift! Jag vill ha en second opinion!

Tills dess att jag får det, tänker jag genomföra en egen liten... - ska vi kalla det gallup? Bli inte förvånade om jag nästa gång vi ses, i stället för att hälsa och småprata lite, desperat griper tag i kragen på er och skriker: Vad tycker du att jag är – kall eller varm? Varm eller kall? Va? Va? Svara, då!!!!

Men jag fick en väldigt snygg halsduk av Lollo. Jag fick välja den själv och den blev varm - precis som jag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...