söndag 19 december 2010

Mitt Nya Liv

Imorgon börjar Mitt Nya Liv! Ett liv med sovmorgnar, tio minuters rask promenad till jobbet, åtskilliga lunchställen inom bekvämt avstånd och gott om tid att gå på stan och shoppa innan tiominuterspromenaden hem igen – kort sagt: jag är tillbaka i Civilisationen!



Civilisationen!


Jag ska dock erkänna att det finns några få saker jag kommer att sakna med gamla Limpan. De är (utan inbördes ordning):


Campushallen



Nu när jag är bortskämd med gott om utrymme och massor med fria vikter, för att inte tala om bra pass och duktiga instruktörer, blir det svårt att hitta ett annat ställe som uppfyller kraven. Men jag får väl dra ner på standarden i värsta fall...


Salong Fame

Okej, det var inte igår de inredde stället men vad gör det när man får världens bästa massage med ansiktsbehandlingen av Christina till ett riktigt överkomligt pris. Och en annan sak: hur underbart är det att gå till ett ställe där man inte försöker dyvla på en en massa svindyra produkter vare sig man vill eller inte? Återigen så får jag försöka hitta ett nytt ställe att gå till – men lika bra blir det inte!


De Tre Musketetterna på Zero

Efter att Eva har klämt fram el Niño, är nu la Sedvall ensam Musketett kvar i åtminstone ett år framåt. Det är ödets ironi att när jag äntligen kommer till ett ställe där det finns åtskilliga trevliga fik inom räckhåll, så har jag inte mina trogna vapendragerskor till hands! Jag får trösta mig med luncher på stan istället.

Sedan finns det ju några andra småsaker jag kommer att sakna – några gamla arbetskamrater, några arbetsuppgifter osv men för tillfället är det guld värt att få sova längre på morgonen, att kunna till jobbet och att t ex kunna gå och klippa sig utan att behöva dra igång en logistikrutin värdig en raketuppskjutning!

3 kommentarer:

  1. Jaaa, då måste vi få till en gemensam lunch (eller flera förstås!).

    SvaraRadera
  2. Oh ja, massor av luncher hoppas jag det blir...

    SvaraRadera
  3. Vad elaka ni är som lämnade mig så ensam här :( Jag saknar er redan nu.... hur ska jag överleva??
    Du måste komma och besöka mig... ofta!!
    La Eva har försvunnit.... vi har inte hört ett pipp från henne. Hon är säkert upptagen med Erik!

    God jul!! kramar

    SvaraRadera

Frusen födelsedag

Jag har så mycket att göra just nu att jag inte ens hinner rapportera om det! Men igår lyckades jag ta en paus för att fira Maries födelseda...