tisdag 22 mars 2011

Hårigt

Jag har inte lyckats vänja mig vid mitt förstörda hår under helgen – tvärtom, det blir bara gräsligare ju mer jag ser det! Imorgon ska jag till en annan frisör och försöka rädda det som räddas kan. Håll tummarna!

Det har varit lite tjat om bilder och jag tog faktiskt ett kort för att visa hur hemskt det var men jag har lyckats slarva bort det. Dessutom finns det inget kort som visar hur det verkligen ser ut, man måste uppleva det! Ni får försöka föreställa er det i stället – jag ser ut ungefär som en Wraith!


Men tills imorgon måste jag alltså visa mig ute bland folk hur jag än ser ut. Än så länge har jag bara lyckats skrämma mina arbetskamrater och publiken på basketmatchen i söndags. Som tur är var det inte direkt någon jättepublik på matchen och jag hoppas nästan på lika dålig uppslutning på matchen ikväll.



Hoppas verkligen mitt hår blir bra igen efter imorgon. Då kanske jag törs ta en bild på mig och Dolphins hårt arbetande maskot - Franny?, Frannie? - nästa match.



5 kommentarer:

  1. Men.... överdriv inte!! Du ser säkert snygg ut!

    Vad ska du göra hos den nya frisören? Ska du färga eller klippa igen?

    Ta en bild!

    Kom igen!!! Deppa inte!! Kram

    SvaraRadera
  2. U och jag är ff i chock... ;-)

    SvaraRadera
  3. Coyntha, du ser väl vad Annika säger! Hon tyckte dessutom att jag såg ut som mormor i söndags, så nog är det illa alltid. De får göra vad de vill hos frisören, bara det blir vettigt den här gången!

    SvaraRadera
  4. Men igår såg det mycket bättre ut! Inte ens i närheten av någon mormor. :-)

    SvaraRadera
  5. Idag ser det ännu bättre ut, för nu har jag varit på Peggis och fixat till det!

    SvaraRadera

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...