onsdag 13 april 2011

Gjort!

Nu är det gjort! The deed is done! Nu har jag försvurit mig åt Bostadsdjävulen och skuldsatt mig upp över öronen för att äntligen få en etagelägenhet.

Nu är ju inte jag känd för att flytta några längre sträckor. Första gången jag flyttade (från min första till min andra lägenhet), flyttade jag helt enkelt tvärs över gården. Andra gången tog jag mod till mig och flyttade hela tre kvarter. Den här gången är jag inte lika våghalsig, så jag nöjer mig med att flytta ett kvarter. Det är ganska praktiskt, jag kan hänga ut genom fönstret i sovrummet och hålla ett öga på byggkillarna så de t ex inte tar för många raster. (Tänk så glada de kommer att bli när jag kommer och hälsar på dem varje dag!)



Och så här ser huset ut på lite närmare håll! Fint, va?



Nu är det Den Stora Utrensningen som gäller! Nu ska allt onödigt bjäfs bort! (Igen!) Den här gången ska jag däremot bryta min vana att ge bort saker. I stället tror jag att jag ska lägga ut dem på Tradera och se om jag kan få något för dem. Jag behöver antagligen varenda öre jag kan få till att betala räntan på lånet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...