fredag 15 april 2011

Vårsoppa


Idag känns det som jag knappt har varit på jobbet. Först var det fredagsfika med hela arbetsplatsen på förmiddagen (det var ju i och för sig beordrat, så det borde väl nästan kunna räknas som arbetstid?) och sedan tog jag en vääääldigt lång lunch. Jag var nämligen på Vårsoppa på teatern. Det var spenatsoppa med ägghalva till ackompanjemang av sång och musik och prat (ganska mycket prat, faktiskt!) och med trevligt sällskap. Det skulle ha tagit tre kvart (programmet hette Carlsohn och Ingå på trekvart) men det tog mer än dubbelt så lång tid, dels på grund av tekniska problem i början och dels på grund av att Richard pratar så mycket. Men det var väldigt trevligt!






Nu i helgen ska jag sno omkring som ett torrt skinn och pimpa lägenheten. Den ska nämligen fotograferas för försäljningsannonsen på torsdag. Jag har fått mäklarorder att städa, plocka bort allt personligt och alla papper och gärna ”stajla lite” (vad han nu menar med det!). Usch, det är faktiskt lite nervöst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...