fredag 8 april 2011

Lediga veckan - Fredag

I morse hade jag satt klockan på ringning tidigt för att jag skulle åka till gymmet och träna men när den ringde stängde jag bara av den och somnade om, så det blev ingen träning av! I stället har jag tillbringat större delen av dagen på en byggarbetsplats. Jag tyckte det var så svårt att bestämma mig för om jag ska köpa lägenheten bara genom att titta på en ritning, så jag ringde upp mäklaren och ställde tusen frågor om lägenheten till honom. Till slut tröttnade han och hänvisade mig till byggkillarna själva. De var mycket mer tillmötesgående och jag fick komma och titta på lägenheten direkt – eller, rättare sagt, platsen där lägenheten ska ligga! Trevlige Tony tog mig med runt på husesyn och hade en ängels tålamod när det gällde att besvara alla min frågor. (Fast till min stora besvikelse behövde jag inte ha en sådan där byggarbetarhjälm på mig när vi gick runt. Och jag som hade klätt mig à la byggarbetsplats i jeans, grova kängor, skinnjacka och medhavd tumstock – en byggarbetarhjälm hade liksom varit pricken över i!)

Och så här ser det ut:


Lägenheten från hallen. Till vänster badrummet och bortom det Trevlige Tony i sin byggarbetarhjälm.


Här ser man två av takfönstren!


Från andra hållet med de två andra takfönstren. Där balken slutar på vänster sida, dit kommer loftet att sträcka sig.


Badrummet. Gott om plats för ett badkar (jag hade ju med mig tumstock att mäta med!).


Så nu går jag i valet och kvalet! Jag märker att jag ju redan har börjat tänka på den som ”min” lägenhet, så jag undrar om jag har så mycket val! Den har som jag ser det bara två fel: 1. Ingen klädkammare, bara två små garderober – jag tror t o m att det är en garderob och ett linneskåp, hur f-n tror de jag ska klara mig på det? (I och för sig tror jag att jag har en plan för det!), och 2. Det är inte inflyttning förrän i februari! Det är också lite trångt, även om lägenheten bara är fyra kvadrat mindre än den jag har nu men det får vi se som en ypperlig chans för minimalisten inom mig att bryta sig ut och ta över! Nämnde jag förresten att det blir en stoooor (4x1,5m) balkong också? Vad tycker ni – ska jag slå till?

2 kommentarer:

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...