![]() |
| Saffranskokt päron - bland det godaste jag ätit på länge! |
torsdag 19 januari 2012
Arbetslunch
Idag var jag på arbetslunch på Björkudden. Det var gravlaxtoast till förrätt, friterad flundra med champinjonsås och friterad persilja till huvudrätt och saffranskokt päron till efterrätt - allt detta för 90kr! Och det var jättegott, framförallt efterrätten som var underbar!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Sjuka outfits
Jag försökte att inte sunka ner mig alltför mycket under förra veckans sjukstuga och eftersom jag inte hade någon feber försökte jag att åtm...
-
Den här veckan har varit så fullmatad att jag knappt har haft tid att gå igenom förra veckans outfits men här är de i alla fall:
-
Igår var det vår avdelnings traditionella sommaravslutning. Som vanligt var det god mat och trevligt samkväm - och så det obligatoriska musi...
-
Jag får inte finnar ofta men när jag får det är det alltid stora monsterblaffor på väldigt framträdande ställen. Som nu till exempel! Det ha...

Hej
SvaraRadera