onsdag 18 januari 2012

Hälsokväll


Såhär i januari är man ju alltid laddad för att börja sitt nya liv – man ska träna mer, äta bättre, göra av med mindre pengar och sluta skylla allt på sin lillebror – och i denna anda gick Annika och jag glada i hågen iväg på en hälsokväll på Casa Maria!

Madelen Casta föreläste om vad vi behöver äta för att må bra och fungera och det handlade om att få kroppen i balans genom att äta näringsrikt och varierat och inte, tack och lov, om någon trendig diet som går ut på att man bara ska äta kruskakli och fem gula lökar om dagen.


Inspirerad blev man och nu gäller det att komma ihåg alla tips och få igång en nyttig rutin. Tyvärr blev det ju sent och inga livsmedelsaffärer på nära håll var öppna när vi kom därifrån, entusiasmerade och laddade att börja med en gång, så jag får väl börja mitt nya liv nästa vecka i stället när jag har hunnit lagra upp lite nyttig och god färgglad mat. Då kanske vi har hunnit få aloe veran vi beställde också, det ska vara speciellt bra att börja dagen med det, så det är lika bra att börja med allt nyttigt på en gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...