lördag 24 mars 2012

Vår-fynd


Idag var det verkligen vår! Jag var tvungen att dra för gardinerna för att det inte skulle bli bastu härinne. Jag hoppas mina mörkläggningsgardiner till takfönstren kommer snart, annars får jag nog börja sova i trappuppgången när det blir varmare!

Framdäcket på min cykel visade sig vara alldeles platt så jag ledde upp den till Haga Cykel och pumpade det. Sedan cyklade jag omkring en stund för att kolla om det var punka eller om luften bara pyst ut under vintern.
 
Jag passade på att göra en liten loppis- och outletturné! Först var jag på Hela Människan och fyndade tre st böcker för 2kr/st.

Sedan cyklade jag tvärs över gatan till Importörens outlet och där gjorde jag ytterligare ett fynd men det var stort för att ta på cykeln, så det får ni nog inte se förrän imorgon!

Jag passade även på att cykla förbi Bra & Begagnat också, men hittade inget speciellt där – soffbordet som jag halvspanade på sist var inte kvar och det var inget annat som lockade just då.

Sedan kom jag på att jag hade sett en tvättkorg jag ville ha på Åhléns, så jag gick dit och köpte den här fina, som passar jättebra i mitt badrum.

Den var det bästa fyndet att av alla – den var nämligen helt gratis! Visserligen kostade den 279kr men jag fick ett presentkort i födelsedagspresent, så den kostade inte mig ett öre.

Nu ska min gamla trotjänare till tvättkorg (som jag har haft sedan jag flyttade hemifrån, tror jag!) förpassas till containern utanför. Den passar helt enkelt inte in längre! (Så ytlig är jag!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...