söndag 3 augusti 2014

Lite köpt

Eftersom jag hade varit förutseende nog att packa för alla väder, framförallt kallt väder, så hade jag tyvärr inte så mycket plats för fynd i packningen som jag skulle ha velat men några småsaker lyckades jag med list och beslutsamhet att få med mig hem i alla fall.


Överst till vänster syns regncapen jag inhandlade när det såg ut som om det skulle bli regn en dag. Nu behövde jag den ju inte men jag har länge varit på jakt efter en likadan och den var mycket billigare än jag har lyckats hitta här hemma, dessutom var det på Mountain Warehouse's utförsäljning, så med alla rabatter tror jag den gick på en hundring ungefär. Jag passade även på att köpa paraplyet överst till höger i samma stil, det var också billigt - 35kr ungefär. Till vänster om paraplyet en liten (20ml) flaska whisky från Oban destilleriet - jag är inte speciellt (alls!) förtjust i whisky men har man varit på destilleriet så måste man ju köpa åtminstone en liten flaska. Man fick glaset man smakade whiskyn i present av destilleriet och eftersom jag inte bara kan ha ett whiskyglas var jag tvungen att köpa ett till så nu har jag två, längst ner till höger är de. Jag köpte även en pytteliten flaska Talisker-whisky, bara för att den är från Skye - nedanför regncapen. Högst upp i mitten är två mjukis-Nessies som några små jag känner ska få :-) Nedanför Nessiesarna ett smyckesskrin jag köpte i National Museum of Scotlands presentshop, den har kostat £20 men var nedsatt till £10, ett reafynd, alltså! Längst fram till vänster lite lukta-gott - tvål, handkräm och en lite flaska body lotion från Purdie's, ett skotskt märke. Och allt vilar på en skotskrutig (vad annars!) pläd som jag köpte första dan och sen fick släpa runt på under hela resan! Men billig var den (£20, tror jag) och den kommer nog att göra skäl för sig i vinter sen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En fullmatad dag

Puh, vilken dag det har varit! Det har varit full fart hela tiden. Jag har: * varit hos tandhygienisten * sålt en lägenhet *köpt en lägenhet...