onsdag 21 oktober 2015

Heldag

Idag har vi haft Den Årliga Temadagen på jobbet! Årets tema var Kollegialitet och inbegrep paneldebatt, grupparbeten och föreläsningar på temat. En av föreläsarna, Robert Karjel från Försvaret, var otroligt bra och gav oss bl a lite perspektiv på "tufft på jobbet" när han berättade om sin tid som piratjagande helikopterförare utanför Somalias kust. Han skriver böcker också och det var inte bara jag som tog tillfället i akt att införskaffa den senaste, De redan döda. Den ser jag fram emot att läsa!


Till skillnad mot vad vi brukar göra så avslutades inte årets Dag med fest på kvällen, så vi fick roa själva med After Work på Cromwell istället. Och när jag är där måste jag ju beställa in grillspett (med extra tsatsiki). 


Men, jag vet inte om portionerna har blivit större sen sist eller om jag har blivit mindre i maten, men jag orkade knappt äta upp allt - och då hoppade jag ändå över pommen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frusen födelsedag

Jag har så mycket att göra just nu att jag inte ens hinner rapportera om det! Men igår lyckades jag ta en paus för att fira Maries födelseda...