söndag 5 juni 2016
Baconlindade dadlar
Så här skulle alla recept vara - två ingredienser (bacon, dadlar) och två moment (linda baconen runt dadlarna, baka i ugn 225 grader c:a 15 minuter eller tills baconen är knapriga).
Och så gott det blir sen, framförallt efter att jag blev lite äventyrlig och utökade antalet moment till tre och fyllde några dadlar med getost också - mmmm.
Men nu måste jag behärska mig och inte smaka på fler, jag måste ju ha något att bjuda mina gäster på imorgon!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Augustibalkong
Eftersom jag har varit febrig och smittsam har jag hållit mig inomhus den senaste veckan. All kontakt med världen utanför lägenheten har s...

-
Jag får inte finnar ofta men när jag får det är det alltid stora monsterblaffor på väldigt framträdande ställen. Som nu till exempel! Det ha...
-
Nytt år = fest (åtminstone ibland). Vi begav oss av till Skedet i snögloppet och svidade om till festblåsorna i vår lilla air'b'n...
-
Första allsvenska derbyt på trettio år! Klart man var där! Tillsammans med över15000 andra! För mig var det första gången på berget, på Aplä...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar