söndag 5 juni 2016
Baconlindade dadlar
Så här skulle alla recept vara - två ingredienser (bacon, dadlar) och två moment (linda baconen runt dadlarna, baka i ugn 225 grader c:a 15 minuter eller tills baconen är knapriga).
Och så gott det blir sen, framförallt efter att jag blev lite äventyrlig och utökade antalet moment till tre och fyllde några dadlar med getost också - mmmm.
Men nu måste jag behärska mig och inte smaka på fler, jag måste ju ha något att bjuda mina gäster på imorgon!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Vattengympa igen
Förra veckan bestämde jag mig för att hoppa över vattengympan eftersom jag kom direkt från trerätters-lunch på restaurangskolan och jag ...

-
Jag får inte finnar ofta men när jag får det är det alltid stora monsterblaffor på väldigt framträdande ställen. Som nu till exempel! Det ha...
-
Den här veckan har varit så fullmatad att jag knappt har haft tid att gå igenom förra veckans outfits men här är de i alla fall:
-
Igår var det vår avdelnings traditionella sommaravslutning. Som vanligt var det god mat och trevligt samkväm - och så det obligatoriska musi...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar