söndag 5 juni 2016
Baconlindade dadlar
Så här skulle alla recept vara - två ingredienser (bacon, dadlar) och två moment (linda baconen runt dadlarna, baka i ugn 225 grader c:a 15 minuter eller tills baconen är knapriga).
Och så gott det blir sen, framförallt efter att jag blev lite äventyrlig och utökade antalet moment till tre och fyllde några dadlar med getost också - mmmm.
Men nu måste jag behärska mig och inte smaka på fler, jag måste ju ha något att bjuda mina gäster på imorgon!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Spirit
Jag kanske ska lägga till en punkt till min nyårslöfteslista, nämligen att jag ska fortsätta bryta mig ut ur min bekvämlighetszon. Att våg...
-
Varning för äckliga bilder! Nu har jag testat KRY för första gången och jag måste säga att det gick över förväntan! Anledningen till detta s...
-
Jag lyckades ju köpa en jättestor smörgåstårta till i fredags och det blev en hel del över. Så nu har jag ätit smörgåstårta till frukos...
-
Jag tror jag tog ut mig förra veckan med jobb och tråkiga saker som cykelolycka och roliga saker som loppislunch och Virtual Reality för jag...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar