lördag 19 november 2016

Julmarknad nr 2

Dags för julmarknad igen, den här gången så lokalt att jag tog cykeln. "Lilla" Lagerlunda julmarknad visade sig vara nästan lika stor som Ekenäs-marknaden, fast gratis. Dessutom var den snyggt ordnad och hade ett väldigt bra utbud av närproducerat, jag blev väldigt imponerad.

Det enda som saknades var snö...



... men å andra sidan var Tomten där - den riktiga Kolmårdstomten, alltså. Och trots att han nu har sökt asyl på Gotland så tog han sig tid att hälsa på i Lagerlunda.


Jag hade ju inte tänkt köpa något men hyacinterna var ju så billiga att jag inte kunde låta bli (det kan jag ju aldrig!) och jag köpte en liten rosa en. Jag hoppas i alla fall att rosa plastkruka = rosa hyacint, det får vi se när den slår ut.


Och jag hade ingen lagom kruka till den så den får bo i en glasburk i stället.


Dessutom fastnade jag i ett stånd som sålde mässingringar (bland annat) och lyckades efter en massa vånda bestämma mig för en av dem. Den trevliga hippien i ståndet sade att mönstret hette något men det har jag tyvärr glömt. Men fin är den ändå.

200kr, kostade den!

Och så här ser den ut på fingret.

Ugh, dags att klippa klorna snart, tror jag - de börjar bli lite för långa igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...