söndag 16 april 2017

Separationsångest

Jag har ju varit och lämnat in en del kläder till försäljning hos trevliga Silly Market p g a att de verkar ha krympt mellan en aning och jättemycket. Bl a lämnade jag in min fina Rock&Blue-skinnjacka nu i veckan.


Men det var tydligen att gå ett steg för långt, för jag ångrade mig nästan med en gång. Jag försökte stå emot men till slut blev separationsångesten för mycket och jag var tvungen och hämta hem den igen. (Vilken tur att den inte hade hunnit säljas redan! Phew!)

Den är ju faktiskt inte sååå liten, jag kan fortfarande komma i den även om den kanske sitter lite väl kroppsnära men jag är inte mentalt redo att skiljas från den riktigt än! Så den får hänga i garderoben ett tag till, så får vi se om det blir lättare att skiljas från den om några månader (eller år!).

2 kommentarer:

  1. Vad är Sylly market?

    SvaraRadera
  2. Silly Market är en trevlig Second Hand/Vintage-butik där man kan lämna in sina lite "finare" gamla kläder och så får man 40% av priset de säljs för. Bra, va! Vi har flera sådana här i stan nu, det är ett bra sätt att bli av med sånt som verkar ha krympt i garderoben och få några kronor för det också...

    SvaraRadera

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...