fredag 8 september 2017

Heltid och säsongspremiär

Igår gick jag upp på heltid igen för första gången sen jag blev sjukskriven för utbrändhet för ett år sen (12 september 2016). Från 75% till 100% - två timmar till varje dag och det var tuffare än jag hade räknat med. Jag var precis slut igår eftermiddag! Men som tur är så var det ju säsongspremiär för vårt konsertabonnemang också och av någon (underlig) anledning så piggnar jag ju alltid till av musik.


Den här gången var det bl a Sjostakjovitj Cellokonsert nr 1 med unga (och inte direkt anskrämliga) stjärnskottet Gabriel Schwabe som solist och Beethovens Eroica som avslutning.


Det var också kul att träffa "kulturtanterna" igen. I år har vi vuxit med ytterligare en person - vi var fem st första året, förra året blev vi sex och i år är vi sju! Fortsätter vi i den här takten får de nog bygga ut konserthuset om en 15-20 år... ;-)


Dessutom fick vi som vanligt en abonnent-present, i år tre st reflexer och en blink-grej som var bra att ha när jag cyklade hem i mörkret efter konserten.



Men nu börjar, som sagt, en ny tid - heltiden! Vi får se hur det går men jag tror nog att jag får börja sålla lite bland mina aktiviteter och t o m tacka nej till en del saker om jag ska orka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...