tisdag 23 januari 2018

Fyndskryt


Jag älskar när jag får skryta om ett speciellt bra rea-fynd i efterhand, så det ska jag göra nu. Den rosa dunjackan här på bilden är så gammal att jag inte ens kan hitta på bloggen när den är inköpt. Jag hänvisar till den i ett inlägg från januari 2011 där det låter som om den inte direkt är nyinköpt, så den kan vara så gammal som 9-10 år eller äldre, alltså.

Men även om jag inte minns exakt när jag köpte den så minns jag faktiskt att jag inte var så förtjust i färgen (i alla fall inte då, nu har jag börjat gilla den) men ville ha en riktigt varm jacka och den här var billig. (Jag skulle tycka att omkring 400-600kr var billigt, inte mer). Den är verkligen varm också, så de senaste varma vintrarna har den inte fått komma ut och röra så mycket på sig. Men nu den senaste veckan har det varit tillräckligt kallt för den så jag har haft den ganska mycket och nu kommer det roliga: Folk är som tokiga i den! Jag tror minst hälften av mina arbetskamrater har berömt den och frågan var jag köpt den osv och vid två tillfällen har vilt främmande människor utbrustit " Nämen oj, vilken underbar färg!" Den verkar vara både snyggare och trendigare nu än när jag köpte den (när nu det var) och det är så man känner igen ett riktigt bra rea-fynd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...