torsdag 10 maj 2018

Balkongjobb

Jag hade bara tänkt köpa jord och kanske en eller max två blommor till balkongen på Plantagen idag men det gick sådär. Det var tur att jag fick hem allt på cykeln!


Det blev, förutom 18 liter jord, tre stjärnöga, två pelargoner, en sexpack murgröna och en sexpack hänglobelia. Hänglobelian vet jag faktiskt inte varför jag köpte - jag har aldrig haft någon förkärlek för lobelia men det var väl för att den var billig.


Sen stod jag i timmar i solen och värmen och planterade och var kreativ. Min rygg gillar inte när jag står flera timmar i sträck så jag känner mig riktig mör just nu.


I alla fall... jag fick en hel del gjort men konstigt nog så ser det riktigt mesigt ut på bild. Kanske för att en del av växterna var så små, jag hoppas de växer till sig.


Och för första gången ever, så är det inte röd pelargon och murgröna i alla mina balkonglådor!


Faktum är att jag bara tänkte ha två balkonglådor i år har gjort samplanteringar i stora krukor i stället. Får se hur det funkar. 

Får även se om det är så här jag vill ha det hela sommaren, eller om jag kommer på några andra bra idéer längre fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Movement

Jag börjar nästan bli lite orolig. För andra gången i rad valde jag en pastellfärg till naglarna. Förra gången Luxio Marina och idag föll j...