fredag 21 september 2018

Mamma Mia Sing-a-long


Jag har aldrig varit på Mamma Mia Sing-a-long förut men någon gång ska ju vara den första! Vi började som fyra tjejer som skulle gå men p g a sjukdom i sista sekunden blev vi bara tre och det är ju så det ska vara, fattade vi sen när vi såg filmen.

Jag försökte mig på en selfie innan det började men det är ju inte min grej, så vi ser bara ut som två och en tredjedel. Inte för att det gör något...


I alla fall, filmen var lika bra som jag minns den (fast jag tyckte ju den var bäst på scen, i London, där jag såg den först). Det var kul att sjunga med men ljudet kanske kunde ha varit liite högre, i alla fall i låtarna. Alla hade fått ballonger och i sista låten - innan extranumren - kastades det ballonger hejvilt, det var lite kul.


Körsång ska ju vara bra för både kropp och själ, sägs det, och nog kände man sig både piggare och gladare efteråt - men stämbanden känns lite trötta. Imorgon blir det också körsång, fast då är det inte jag som ska sjunga, tack och lov! (Hoppas jag i alla fall...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...