lördag 31 oktober 2020

Allhelgona och Halloween

 
I år infaller ju Allhelgonadagen och Halloween på samma dag, så det kanske var därför det var extra mycket folk i rörelse bland kyrkogårdarna uppe på Norr - trots det trista vädret. Egentligen ska man gå dit när det är mörkt för att kunna se alla ljusen ordentligt men jag föredrar dagsljuset. Då kan man ju även se alla vackra blommor bättre.

Så, efter att ha firat Allhelgona gick jag hem för att Halloween-pynta. Jag ligger lite efter, trots att jag har funderat på att gå ner i källaren och hämta upp grejerna i flera veckor. Det får bli Halloween-pynt Light i år, eftersom det snart ska packas ner igen. Nästa år ska jag ta upp grejerna i lägenheten strax efter midsommar!

 

Men jag har i alla fall en ny Halloween-grej för året: den här fina porslinsskålen som jag hittade Ica och som kostade 129kr (och inte ens på rea!). Häftig, va!

 

Den får bli fruktskål över helgen, så ska jag hitta på något annat för den att göra nästa år. Om pandemin är över då kanske den får innehålla godis till Godis-eller-Bus:arna, som ju lyser med sin frånvaro i år. Denna pandemi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...