måndag 16 november 2020

Smittspridningen ökar, fynden minskar

Det börjar tunnas ut lite bland fynden nu. Jag vet inte om det beror på att butikerna håller på och kraftsamlar inför Black Friday och julhandeln eller om det är för att jag själv har börjat tröttna på att köpa kläder som aldrig verkar komma att användas. Nu, med de senaste skärpta restriktionerna, finns det väl ingen anledning att ha något annat än pyjamas i garderoben eftersom man ändå bara är hemma!

Om jag låter lite bitter så är det för att jag precis har fått mail om att den trevliga kammarkonserten med champagne och snittar som jag skulle ha gått på på fredag har blivit flyttad till februari. Jag hade verkligen sett fram emot att få komma ut och lyxa lite men icke.

Så jag får roa mig med att klä upp mig när jag går ner och hämtar posten eller går ut med soporna istället. Jag kanske borde gå ner i källaren redan nu och plocka upp julsakerna och då kan jag t ex ha på mig min nya Betty & Co-blus i viskos från Best Secret (291kr, nedsatt från 726kr).

Eller, om jag går ut och städar lite på balkongen kanske min Odd Molly-kofta från Afound (678kr, nedsatt från 1695kr) kan vara bra att ha om det blåser lite kallt.


Och mina mocka-boots från Divaz, via Afound (570kr, ord 840kr) passar nog till båda.


När det väl är dags att börja vistas i samhället igen så får jag nog börja ta med mig kläder till jobbet och byta om på lunchen, så jag får användning för allt i garderoben!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frusen födelsedag

Jag har så mycket att göra just nu att jag inte ens hinner rapportera om det! Men igår lyckades jag ta en paus för att fira Maries födelseda...