tisdag 5 januari 2021

Nytt år, nya reafynd

Nu börjar mellandagsfynden droppa in lite i taget och lite senare än vanligt, eftersom det är fler än jag som har beställt hemleverans, tydligen.

Men, som sagt, några små fynd har redan dykt upp.

De här söta små Vans-skorna från Boozt kostade 279,60, nedsatta från 699kr. De kom i ett stort paket med lite fler saker men allt annat var antingen för litet eller för stort (trots att de var samma storlek), så det blev bara de här kvar - tyvärr!

 
Men som tur är passade den svarta klänningen från Lexington (via NOBO Design och Afound) mycket bättre! Den kostade 389kr i stället för 1295kr.

Jag upptäckte under min "inventering" av garderoben att jag faktiskt saknar en LBD (= Little Black Dress) men nu är alltså den bristen avhjälpt.


Sen kan jag ju knappast påstå att jag har upptäckt att jag saknade en svart sidentopp direkt men när jag hittade den här fina Ahlvar Gallery-blusen på Fideli kunde jag inte motstå att utöka mitt samling av svarta sidentoppar, samtidigt som jag stödde butiken lite.

Den var nedsatt med 40% från 2095kr till 1257kr och den är alldeles, alldeles underbar!

 Och nu sitter jag bara här och väntar på nästa leverans...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...