onsdag 17 februari 2021

Ullkostym hittad

 

Är det inte typiskt att man kan leta efter någonting hur länge som helst men i samma ögonblick som man slutar leta så hittar man det! Som en kostym, t ex, som jag har letat efter sen minst i höstas - men jag har för mig att jag började leta redan förra vintern/våren. 

Jag letade efter en kostym som:

  1. var snygg,
  2. inte innehöll mer än 40 % polyester (helst ingen alls)
  3. var i min storlek samt
  4. inte var svart.

Hur svårt kan det vara? Jättesvårt, kan jag tala om.

För några veckor sen kände jag att nu orkar jag inte leta längre, nu ger jag upp hoppet om att någonsin hitta en kostym och går vidare.

Så när jag gick in och kollade Best Secret senast så dök den naturligtvis upp! Den är antracitgrå, i 100% ull och från Luisa Cerano.


Den uppfyller alla kriterier och passade perfekt. Ärmar och byxben är liite för långa men centimetrar snarare än de decimetrar som jag är van vid, så det är överkomligt. Men det bästa är ju naturligtvis att den var kraftigt rabatterad. Byxorna kostade 661kr i stället för 2846kr och kavajen 916kr i stället för 4574kr, så hela kostymen tillsammans gick på 1577kr. Så även om jag egentligen mentalt inte är lika desperat efter en kostym som jag var för ett halvår sen så fanns det inte så mycket att göra annat än att köpa den.


Det enda som oroar mig lite är att den sitter alldeles för perfekt. Det betyder att jag inte får varken gå upp eller gå ner mer än max ett kilo - annars kommer den inte att sitta så bra längre. Ilandsproblem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Movement

Jag börjar nästan bli lite orolig. För andra gången i rad valde jag en pastellfärg till naglarna. Förra gången Luxio Marina och idag föll j...