tisdag 4 maj 2021

Hudvårdsbonanza

För inte så länge sen så bestämde jag mig för att jag inte ska hålla på och testa nya hudvårdsmärken och -produkter längre, utan hålla mig till det produkter jag har och ett och samma märke. Men hur kul är det egentligen? Och det är lite som att bestämma sig för att man ska banta, det slutar nästan alltid med att man går upp några kilo i stället. Så även i detta fallet.

Helt plötsligt började jag få en massa erbjudanden från olika webbshoppar för hudvård (Undrar om de läser mina tankar? Jag kanske borde börja med foliehatt...?)

Först ut var SkinCity med en Seasonal Box med flera olika sorters produkter från olika märken till ett värde av 1469kr. (Åh, så kul!!!) Den kostade 499kr och produkterna är faktiskt riktigt bra. Inga konstiga armveckskrämer eller näshårsbalsam som såna här boxar kan innehålla annars, utan bara relevanta produkter som ögonkräm, toner, solskyddskräm, fuktkräm osv. Det fanns flera märken och produkter som jag aldrig har testat förut så nu har jag lite att pyssla med om kvällarna i min personliga lockdown.
 

 

Nästa webbshop till pumpen var Nordic Feel, som lockade med nedsatt pris på Biotherms Biosource Hydrating & Softening Toner. Den har jag aldrig heller testat förut och nu kostade den 187kr i stället för 249kr så...klick!

 

Åhléns tyckte tydligen att det var ett tag sen jag gjorde av med pengar hos dem, så de fläskade på med halva priset på två andra Biotherm-produkter: Biosource Cleanser Softening Mousse för 125kr (ord 250kr)...

...och Biosource Eau Micellaire Cleansing Water, även den för 125kr i stället för 250kr och jag är ju inte den som kan motstå sirensången av ett halva priset-fynd, så de klickades hem, de också.

Så, som sagt, lockdown-kvällarna är räddade - åtminstone ett tag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...