onsdag 16 juni 2021

BUS

När jag letade i badrumsskåpet efter något annat så hittade jag en sprayflaska jag inte riktigt kände igen. Det visade sig vara en Brun-utan-sol-spray som jag antagligen köpte för flera år sen.

 
Jag var lite nyfiken på om den fortfarande funkade så jag sprayade lite på benen och - faktiskt - efter ett tag tyckte jag nog att jag såg lite mindre likblek ut. Problemet är mera att jag inte gillar lukten som blir. Det luktar som en blandning mellan ett avstängt kylskåp och gummi som legat ute i solen.

Några dagar senare såg jag att Åhléns hade ett erbjudande på en BUS, som heter Isle of Paradise, som var en olja i stället för spray. Man blandar några droppar (2-10) i sin ansikts- och/eller kroppskräm och smörjer in sig. Och man måste ju testa...


Och även här tyckte jag mig få en lite mindre självlysande vit färg på benen. Jag försökte fota resultatet men det syns inget bra på bild. (Kanske för att jag inte försöker se ut som om jag har legat på en strand i Västindien i tre veckor, utan bara vill få bort den värsta blekheten.) Jag tyckte den funkade riktigt bra och den luktar inte lika mycket som sprayen. Den sitter även i några dagar och klarar några morgonduschar utan att försvinna helt. Och lukten avtar faktiskt med tiden och tvättning.

Jag tog även av den till ansiktet och det blev också bra. Återigen tog jag inte mer än några droppar, så ingen dramatisk förändring - mer lite uppfräschning.

Jag minns inte vad den kostade, varken till ordinarie eller halva priset, men det var definitivt rimligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...