lördag 7 augusti 2021

Inregnad kulturrunda

 Kulturrundan

Är det inte synd! Det har i princip varit sol och värme hela sommaren och så anordnas det en Kulturrunda i Röda stan för första gången på två år - och då kommer regnet!

Jeanette och jag tänkte att vi tar vår sedvanliga lördagspromenad i Röda stan i stället för i parken. Enligt SMHI skulle det inte börja regna förrän efter kl 12, så vi planerade att gå direkt kl 11 för att hinna före regnet. Men naturligtvis började det regna kl 11!

Tur att vi var väl utrustade med varsitt paraply...


Från början duggade det mest men det började regna mer och mer så vi gav upp till slut.

Jag tycker verkligen synd om arrangörerna och de boende som hade laddad med loppisar och fika och andra aktiviteter.

Som tur var så var det några andra tappra vikingar som dök upp men frågan är hur länge de stod ut. Och hur många som inte kom pga vädret.

2 kommentarer:

  1. Så himla synd på vädret i lördags!! Vi småsprang mellan några aktiviteter men blev genomsura trots regnjacka och paraply. Och vi mötte inte många andra tappra själar heller. Trist och typiskt när det nu ändå blev av till slut. :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen! Jag blev jätteglad när jag såg att det skulle bli av och lider verkligen med de inblandade som hade ordnat så fint. Det bevisar bara att det aldrig går att lita på svenskt väder!

      Radera

Den goda människan i Sezuan

  Den goda människan Sezuan var sista föreställningen för säsongen på abonnemanget och det var inte med höga förväntningar vi förpassade oss...