söndag 29 augusti 2021

Tillbaka i Grytgöl igen


Det är över två år sen sist, så det kändes verkligen skönt att vara här igen. Alltså inte just i Grytgöl men på auktion.

Den här gången var inte TV där så det var inte lika mycket folk som senast. Dessutom kom vi skapligt tidigt så vi fick platser hyfsat nära och kunde se föremålen som auktionerades ut.

Det verkar som om vi hamnade på bortabänken! 😂

Det kanske var för att vi såg bättre som gjorde att jag faktiskt ropade in något den här gången. Jag hade spanat in ett par röda tekoppar under visningen men auktionen inleddes med vad som kändes som två timmars utropande av verktygslådor, vinkelslipar och skruvdragare. Jag gav nästan upp hoppet om att tekopparna skulle komma fram innan det blev mörkt - men till slut dök de upp. 50kr (+ 10kr slagavgift) tycker jag var överkomligt.


Och självklart blev det (minst) en obligatorisk kokt med bröd.

På hemvägen gjordes de likaledes obligatoriska stoppen i Ljusfallshammar, först på Gamla saker och sen på Wallmokrans.

 Där fanns som vanligt en hel del att välja mellan men jag nöjde mig med te och två små kryss.

Vissa andra nöjde sig inte med små blommor utan slog till på en fikus i stället.

Vi stannade till på Klippestorpsgården för fika och en räkmacka men den bilden får jag inte visa för Linda. Det var något om dubbelhakor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...