tisdag 29 mars 2022

Den sjunde vågen

 
Någon gång före jul (eller kanske t o m i höstas!) köptes det tydligen biljetter till Den sjunde vågen i Teaterbaren och det hade jag fullständigt glömt bort! Det är ju tur att Maria hade bättre koll och påminde mig om det förra veckan.

Men sen rörde det ihop sig - Maria fick helt plötsligt förhinder och Marie hoppade in som "vikarie" på hennes biljett. Och under dagen tappade vi Klas också, så i slutändan var det bara jag och Marie som fick se föreställningen.

 
Men den var bra. Marie Fredrikssons låtar vävdes in i en berättelse om kärlek och Karin Oscarssons röst passar riktigt bra till låtarna.

Dessutom är hon tydligen en skaplig trummis också... 

Det blev en trevlig timme med lite nostalgi och mycket skön musik.


Det enda negativa var att det inte fanns något mer ätbart än pyttesmå smörrebröd och kladd-/morotskaka att köpa i baren, så för att slippa svälta ihjäl fick vi springa förbi Broadway och kasta i oss en varsin räkmacka. De var jättestora och jättegoda men pga av tidsbristen hann vi knappt smaka på dem, utan bara svälja innan det var dags att springa för att hinna till föreställningen.

Vi får nog ta och gå dit och äta en räkmacka i lugn och ro någon annan gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En fullmatad dag

Puh, vilken dag det har varit! Det har varit full fart hela tiden. Jag har: * varit hos tandhygienisten * sålt en lägenhet *köpt en lägenhet...