torsdag 2 mars 2023

Födelsedag

Idag fyllde jag 27 år igen (och kanske lite till...) och blev rejält firad. Det började redan på lunchen där jag fick present från spelgänget och Jeanette.

 
 Det började bra...

 
...och sen blev det bara bättre

Spa på the Lamp Hotel. Mysigt värre men lite svårt att se varandra i ångbastun 😂

 
Då var det bättre sikt i torrbastun.

 
Det var lite märkligt ljus i poolen, Anneli och Ullis ser ut som om man tagit deras huvuden och satt på andra kroppar...


Man kunde slappa lite mellan bastubesöken och behandlingarna. Jag och Maria valde Glow Scrub, som var helt OK - och de andra valde massage.


Mysig miljö på the Lamp...

Vi fortsatte på the Lamp på kvällen med god mat (som jag är säker på att jag fotade men tydligen inte eftersom det inte finns några bilder...!) och mycket trevligt sällskap.

Och trots att jag hade sagt att jag inte ville ha några presenter mer än att folk kom, så fick jag en massa fina presenter.
 

Så det fick bli paketöppning mellan huvudrätten och efterrätten.

Och vilken skörd, sen! Flera sjalar, blomstercheckar, trisslotter, bubbel, te, fin tavla och en resa till Borås - bl a!

Mest lurad blev jag av fina katt-tavlan från Niclas, Anders och Linda - som jag ju var med när Niclas köpte men aldrig fattade var till mig! (Fast jag undrade faktiskt lite varför Niclas, som är en utpräglad hund-människa, så gärna ville ha en katt-tavla 😄)

Visst är den söt!

Tur att man är ledig imorgon! Det lär nog ta ett tag innan jag landar efter den här födelsedagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pingstafton på torpet

Det var Pingstafton och Linda och jag var inbjudna till det söta lilla torpet någonstans i närheten av Ödeshög. GPS:en kunde inte hitta adre...