torsdag 19 januari 2023

Svullartorsdag

Det är alltid lika trevligt när man får träffa Linda och Niclas (och Anders men han var upptagen med annat idag, tyvärr!). Men det är kanske lika bra att det inte är varje dag eftersom vi har en tendens att svulla när vi ses. Den här gången var det dock inte en tårta som delades på fyra, utan en räkstubbe som delades på tre.

Och det var ingen liten stubbe, heller!

 
Smörgåstårtan delades solidariskt i tre lika stora (med betoning på stora) delar.


Under tiden vi svullade kunde vi beundra de fina tavlorna som prydde väggarna. Speciellt de gulliga katt-tavlorna var värda att se på.

Och inte nog med svullandet på Skärblacka Café & Hembageri - vi tog vägen förbi Cocosbollsfabriken också, när vi ändå var i närheten. Den var stängd för semester men det gick att handla med självbetjäning utanför.

Som tur är så kan jag motstå cocosbollar - en tredjedels räkstubbe får nog räcka för en dag. Och eftersom jag åt en massa gräddig och fet mat igår på spelkvällen också så har min lever aviserat strejk hela helgen. Det får bli "snäll" mat ett tag framöver...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Två churros skulle gå över gatan

Idag var det sista soppteatern för säsongen. Den hette Två churros skulle gå över gatan och var bra mycket roligare än det låter. Det börjad...