tisdag 26 september 2023

Spelkväll i september

Jag fortsätter svullandet som jag påbörjade i Vadstena förra veckan. Det ska bli spännande att se hur mycket jag har gått upp i vikt när jag väger mig på fredag (hjärtmottagningen vill att jag väger mig varje vecka) men jag räknar med åtminstone 2-3 kilo.
 

Igår var det spelkväll hos Anette och hon hade verkligen slagit på stort! Först en nästan-buffé av godsaker, bl a stilton-paj och pastasallad...

...sen en supermäktig bakad äpple-cheesecake med kolasås (😋).

 
Jag blev så mätt att jag knappt orkade äta något godis när vi spelade När Då Då? Det var nog paltkoman som gjorde att jag och Annika inte vann.


Vi passade även på att beundra utsikten från Anettes balkong i skymningsljuset. Lite kul att få se Nya hamnen från en annan vinkel än i onsdags!
 

Nästa gång är det min tur att ha spelkvällen. Det är knappast pole position kulinariskt att ligga efter Anette i listan men jag får väl försöka hitta på något att imponera med.

2 kommentarer:

  1. Helt rätt! Där fick vi förklaringen till att vi inte vann. :)

    SvaraRadera
  2. Kan tillägga att jag fortfarande är mätt...

    SvaraRadera

I stället för picknick

Idag hade Ullis, Anneli och jag bestämt att vi skulle gå till Rhododendron-dalen på lunchen och ta med oss lite sallad att äta där. Men - vä...