söndag 8 februari 2009

Tips och Tricks!

Jag har kommit på en ny kategori, nämligen Tips och Tricks! Här tänkte jag tipsa om lite bra grejer jag har köpt, läst, ätit eller vad som helst som jag vill dela med mig. Det blir inte så mycket tricks, jag kan egentligen inga tricks men det låter bättre än bara Tips! (Det låter lite som om jag tänkte lägga en tjuga på bordet när jag går härifrån!)

Det första jag tänkte tipsa om är min arbetskamrat Coynthas (hädanefter kallad Conny!) blogg. Hon har en trevlig blogg som faktiskt handlar om något, nämligen hur hon lyckades förvandlas från en (visserligen söt och trevlig, men dock) fettbomb till ett slimmat bombnedslag. Läs den och lär! Hon är en inspiration för oss alla, Conny! (Utom mig då förstås, som är o-inspirerbar. Eller rättare sagt, jag är väldigt lätt-inspirerad men det varar inte så länge. Efter ett tag börjar jag bli hungrig och då försvinner inspirationen.)

I alla fall, det fantastiska med Connys mirakulösa viktnedgång (jag tror det är 25 kilo vid det här laget!) är att hon inte har ansträngt sig ett dugg! Hon har stoppat i sig allt hon kommit över: kakor, choklad, feta såser, chips, vin (massor av rödvin, hon är ju trots allt från Mexico!) och hon har inte rört på sig för fem öre! Hon har en vagn hemma som Göran får köra omkring henne i och här på jobbet åker hon omkring i korridorerna på en el-moppe. Och ändå har hon lyckats gå ner över 20 kilo!!!

… Och för er som gick på det, har jag några aktier till salu. Det gäller en diamantgruva på Vikbolandet, garanterad att göra er till miljardärer! Nej, sanningen är att det finns (tyvärr!) bara ett sätt att gå ner i vikt och hålla vikten och det är: rätt kost och motion! Kolla Connys blogg så får ni se att det fungerar - coyntha.wordpress.com

1 kommentar:

  1. Välkommen till bloggvärlden!

    Ha ha!!Vad rädd jag blev när jag läste hur jag gjorde... för att gå ner i vikt!! ;)

    Vaddå o-inspirerbar?? :-)

    Din blogg blev jättebra!

    SvaraRadera

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...