torsdag 3 juni 2010

Vårruset

Idag sprang vi Vårruset! Eller sprang och sprang... - vi gick i alla fall vääääldigt fort! Maria hade fixat ihop ett lag för att vi skulle få en picknick-påse efteråt. Ett lag består ju av 6 personer men vi hade bestämt oss för att smuggla in en sjunde person. Susanne drog det kortaste strået och fick gömma den sjunde under tröjan!
Irmeli älgade iväg till Springa fort-gruppen till skillnad mot oss andra som höll oss i Lunka-gruppen, så därför fick inte hon vara med på vår fina gruppbild.
Det är faktiskt inte första gången jag är med på Vårruset. Oh nej, man är praktiskt taget veteran i sådana här sammanhang. Redan 1989 (står det på korten) var man ju igång och visade hur det skulle gå till - då såg det ut så här: Inte illa, va? Där fick ni ett par nostalgi-bilder också, alldeles gratis!

Nej, nu ska jag nog packa ner tandborsten och några trosor tills jag ska till Riga imorgon. Det var tänkt som en kombinerad slapp- och shoppingtripp men eftersom jag råkade köpa några skinnjackor (och ett par skor) i måndags, får jag nog dra ner lite på shoppingen och bara slappa. Men hittar jag några reafynd medan jag är där, lovar jag att dela med mig av dem till er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Två churros skulle gå över gatan

Idag var det sista soppteatern för säsongen. Den hette Två churros skulle gå över gatan och var bra mycket roligare än det låter. Det börjad...