torsdag 27 juli 2017

Decléorladdar

Jag har alltid gillat Decléors produkter och använde inget annat i flera år men ibland kan man behöva ta en paus från ett visst hudvårdsmärke (det gäller hårvård också) för att få till den där nya, fräscha reaktionen igen. Min paus från Decléor har nu varat i några år, så det kanske är dags att komma igång med det igen. Inte minst som jag har vrålfyndat Decléor i form av box-set hos Skincity.



Och om ni inte ser vad det står så kan jag tala om att den översta kostar 499kr i stället för ordinarie 1797kr och den understa kostar 299kr i stället för ordinarie 1398kr. En skaplig rabatt på 2397kr alltså! Dessutom var det här bra boxar. Ofta när man köper kampanj-boxar så brukar de innehålla 2-3 vanliga, normala produkter, t ex dagkräm, serum, ögonkräm, och sen något totalt onödigt, typ knäveckskräm, fotknölsserum, öronlobsconditioner, som hamnar längst in i badrumsskåpet och får stå där tills det är dags att slänga det - men inte de här boxarna. De innehåller bara relevanta produkter, tack och lov!

Så, så fort mina nuvarande produkter tar slut (om kanske en månad, sex veckor), så har jag redan alla produkter jag behöver hemma. Och till ett riktigt billigt pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...