torsdag 18 juli 2019

Allsång på Bråttom

Förra året var jag på Bråttom sluss för första gången och i år var det dags för Allsång på Bråttom för första gången.


Vi drog ner medelåldern ganska rejält som vanligt men det var en trevlig stund och det ingick fika och bulle i priset (60kr). Dessutom hade de ett "frågequiz" (hur många quiz finns det som inte innehåller frågor?) och ett lotteri med riktigt skapliga priser - inte för att jag vann något, det gör jag ju aldrig!


 Det var inte den sortens allsång där allsångsledarna går omkring i publiken och kör upp en mikrofon i ansiktet på en (tack och lov) och om sanningen ska fram var det inte jättemycket allsång överhuvudtaget. Emellanåt kunde man tralla med i refrängen. Maria var mer med på noterna än Klas.


Det fanns även (ganska dyra) hamburgare och korvar att köpa men äta måste man ju så det fick bli en grillad bamse med bröd.


Allsången avslutades lite originellt med att allsångsledare Marcus Fyrberg hoppade i kanalen. Det var ett löfte han avtvingades om de lyckades sälja 500 lotter och naturligtvis såg publiken till att köpa 500 lotter... Jag tror inte han gör det vid varje allsång men man vet ju inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frusen födelsedag

Jag har så mycket att göra just nu att jag inte ens hinner rapportera om det! Men igår lyckades jag ta en paus för att fira Maries födelseda...