tisdag 24 september 2019

LiveMusikQuiz på teatern


Idag var det premiär för något nytt på Östgötateatern, nämligen LiveMusikQuiz (De skriver det så!) Jag är ju inget vidare på just musik-quiz men som tur var hade de prånglat in några nörd-frågor, typ "Vilket år abdikerade drottning Kristina?" och "Vilka år varade amerikanska inbördeskriget?", också så även jag kunde bidra lite.


Och för första gången någonsin på teatern (förutom när Maria och jag var barnteater häromåret) så drog vi inte ner medelåldern utan snarare tvärtom. Det är väl bara att vänja sig, antar jag.

Café Broadway har tagit över Café Gycklaren men det var nog deras första dag idag, så det fanns inte så mycket att välja på. Räkmacka hade de i alla fall och den var god.


Dessutom hade det pyntats med lite gelehallonträd och sura tefat, antagligen för att kvällens tema var 80/90-talsmusik.


Det var riktigt kul och jag går gärna på LiveMusikQuiz igen. Nästa tre gånger kommer att vara under tiden jag är ute och reser så jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka fler gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...