måndag 27 mars 2023

Inte ens på rea

Jag har ju infört köpstopp på nya kläder sen årsskiftet med brasklappen att om jag är nödd och tvungen att köpa något så får jag göra det. Faktum är att jag själv tycker jag har varit riktigt duktig och inte nödd och tvungen att köpa någonting sedan dess. Tills nu.

Jag har faktiskt suktat efter en liten bomullsjacka i dräktmodell till våren/sommaren men inte lyckats hitta den någonstans. Men så gick jag förbi Gina Tricot och där hängde den:


Luttrad som jag är tänkte jag först "Ja ja, den är ju säkert i 100% polyester". Men det var den inte. Den är faktiskt i 65% bomull och så länge det är mer av ett material som andas än ett som inte gör det så kan jag stå ut - i alla fall när det gäller ytterkläder.

Men jag var ändå inte säker på att jag skulle köpa den. Så jag tänkte att jag provar den så får vi se. Jag provade stl 42 som jag brukar ha i jackor och ... den var alldeles för stor! Så jag fick prova en 40 - och den passade. Det avgjorde saken. Jag har inte kommit i en stl 40 sen innan jag slutade röka för över 10 år sen och jag kunde helt enkelt inte motstå det!

Den var inte ens på rea, den kostade 799,95kr - vilket jag faktiskt anser överkomligt, framförallt med tanke på hur duktigt jag har varit i (nästan) tre månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...