måndag 19 augusti 2024

Pimpade garderober

Jag vet inte varför men jag har en enorm motvilja mot att ha vita garderober hemma. Ett problem som jag brukar lösa genom att tapetsera dem. Så här såg t ex garderoberna ut i min gamla lägenhet:


Då gjorde jag det själv men den här gången tänkte jag ta in experthjälp eftersom jag hade lite dyrare fototapeter nu.

Så Juan från Veterankraft kom hit och fixade mina garderober i hallen (och en dörr) och sovrummet!

Men, orutinerat nog så glömde jag ta före-bilder så jag fick leta som en galning för att hitta något som jag kunde visa skillnaden med. När det gäller hallen lyckades jag hitta den här bilden från mäklarens broschyr:

 
Så såg det alltså ut innan och...

...så här ser det ut nu, mitt fina Banksy-collage:

Är det läckert eller är det läckert!
 
Tyvärr lyckades vi inte få fast låset på toalettdörren igen men jag ska ta itu med det när jag känner att jag har tid. Annars får det vara. Huvudsaken är ju att handtaget sitter där det ska.

Men... samma sak med garderoberna i sovrummet. Inga före-bilder fanns där heller. Till slut lyckades jag hitta en bild som Jeanette tog när hon hjälpte mig skruva ihop dem.

 
Men efterbilden kom jag i alla fall ihåg - den ser ut så här:

Det är en panoramabild, därför är den lite rund.

Jag är så otroligt nöjd med båda! (Och Juan var så noga och så duktig att det är praktiskt taget omöjligt att hitta skarvarna i tapeterna.)

Sen kanske jag får hicka när jag får fakturan men det får det vara värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nya köksstolar

Jag har ju haft lite ont om köksstolar sen flytten, en stol satt jag ju sönder redan innan och en förolyckades i flytten, så jag hade bara f...