lördag 14 februari 2009

Hallå?

Jag har fått ett sms, ser jag. ”Jag ska inte träna idag, måste vila i två veckor pga muskelbristningen i låret. Glömde tejpen också./Coyntha”. Hmm, när kom det, då? Aha, i går morse kl 07.18! Det var ju synd att jag inte hörde det då, då kunde jag ha besparat mig besväret med att springa runt hela Campushallen och leta efter henne och tejpen till min fot som hon hade lovat att ta med sig…

Nej, ärligt talat var inte jag heller och tränade, jag beslöt mig i sista minuten att vila min fot också, så ingen skada skedd! Men det är ganska typiskt för mig att hitta sms och missade samtal upp till flera dagar efter att jag fått dem. Jag har en tendens att glömma att kolla telefonen var femte minut (som jag sett att vissa gör. Eller hur, Jocke?) Dessutom hör jag aldrig den förb-de telefonen när den ringer, trots att jag har skaffat den skrikigaste signal jag kunde hitta (en gäll barnröst!) och dragit upp volymen allt som går. Dessutom har jag lagt in en busvissling som signal för mina sms men, med mindre att jag sitter och håller telefonen i handen när den ringer, så hör jag den i alla fall inte i nio fall av tio.

Jag vill ha en sådan där telefon som de har i Jurassic Park III, där de hör ringsignalen inifrån magen på en Tyrannosaurus Rex som kutar förbi 250 meter bort! Dessutom vill jag gärna ha samma operatör också. Med tanke på att de befinner sig på en öde ö mitt ute i Stilla Oceanen eller något sån’t är täckningen verkligen imponerande! Mycket bättre än mellan Norrköping och Linköping där signalen försvinner 4-5 gånger på lite drygt fyra mil!

Nu fick jag ett nytt sms (den här gången hörde jag det faktiskt!). Helene undrar om jag är laddad. Vadå laddad?, frågade jag och fick svaret Melodifestivalen, förstås!!! Herregud, har det eländet börjat igen!!? Redan? Förr i tiden var det en dag på året - nu är det visst en teveserie. Nej, jag hoppar nog, tack! Jag har överhuvudtaget inget att se på TV för tillfället - Burn Notice har gjort uppehåll och Stargate Atlantis har slutat, så jag får nog lösa korsord tills Project Runway börjar igen (om det nu gör det!).

Och nu gled vi ju lite snyggt in på kläder och mode, så det är nog dags för dagens rea-fynd!

Kjol, 249 kronor och jumper, 299 kronor (halva priset) från Mexx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tji fick vi

Nu när jag inte betyder garanterad undergång för Dolphins så fort jag visar mig på en basketmatch längre, har ödet tydligen hittat ett nytt ...