torsdag 18 mars 2010

Vänner

Nu är det så, att jag har flera stycken (jomän!) s k Vänner! Umgängesfrekvensen med dessa vänner är minst sagt fluktuerande, vissa träffar jag praktiskt taget stup i kvarten (= nästan lite väl ofta ibland) och andra träffar jag nästan aldrig. Det vill säga, ibland stöter man på varandra av en slump och då säger man ”Vi måste träffas!!!”, ”Jaaa, det måste vi!” och sedan händer ingenting förrän nästa gång man oförhappandes stöter ihop på Ica igen.

Men i år har jag bestämt att nu ska det bli av! (Det är ett Efter Nyårs-löfte - ett slags tillägg till nyårslöftena - för det bästa med nyårslöften är ju att man kan lägga till och dra av lite som man känner för det, eller hur?)

I alla fall, så skickade jag häromdagen iväg följande mail till tre av mina vänner:

”Mina kära, kära vänner!
Om ni inte infinner er på Meze den 17 mars för att äta middag med mig, kommer jag att bränna ner era hus, sparka på era husdjur samt lägga upp en massa pinsamma ungdoms- och festbilder av er på min blogg.
Puss och Kram
LaRubia”

Av någon underlig anledning är några av mina vänner (de flesta faktiskt, om vi ska vara riktigt ärliga!) lite rädda för mig, så när jag kom hastande till Meze (bara lite sen) igår, då satt redan de små sötingarna där och väntade otåligt på mig!


Naturligtvis åt vi meze (befinner man sig på en restaurang som heter Meze, faller det sig nästan naturligt!). Jag gillar plockmat av typen tapas, meze osv och det var absolut inget fel på varken maten eller servisen, miljön eller något annat. Det var gott och rikligt och trevligt bemötande och mysig miljö men jag måste nog ändå erkänna en viss förkärlek för La Uva. Där var också gott och rikligt osv men de har dessutom en sjungande kypare och det är svårslaget!

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den goda människan i Sezuan

  Den goda människan Sezuan var sista föreställningen för säsongen på abonnemanget och det var inte med höga förväntningar vi förpassade oss...