måndag 30 augusti 2010

Shoppinguppdatering

Det var ju lön förra veckan och att lön = shopping, det vet ju alla, så helgen tillbringades med seriös shopping på elitnivå. Jag håller fortfarande på och rensar i mina garderober (det tar aldrig slut!) och satsar på att tänka ”outfits” snarare än ”plagg”. Därför blev det inte ett endaste reafynd den här gången!


Eller vänta, förresten! Jag köpte ju en ny träningsväska - den här:


Puma-rygga för halva priset på Accent. Har kostat 299kr

(Jag orkar inte släpa på träningsväskan längre! Någon som vill ha den?)


Och så köpte jag faktiskt några linnen, ett för 50kr (på Vero Moda) och två för 100kr (på Åhléns) och något annat som jag inte minns just nu men resten var till ordinarie pris i alla fall!


Som de här snygga boots/stövletterna från Ecco som jag spanat på en tid:

De kostade visserligen 1300:- men det är som med byxor i rätt längd – hittar man ett par skor med rätt klack måste man slå till. Jag tänker ju ha de här i åtminstone ett par år och slår man ut inköpspriset på t ex tre år blir det bara …öh…. fyrahundranågonting, väl? … per år … - äsch, billigt blir det i alla fall!


Jag hittade faktiskt även ett par andra klackar i rätt längd! De satt på ett par svarta Tamaris-boots från Nilson, så jag köpte dem också.


De kostade bara 699kr – som hittat!


Några andra småsaker jag köpte på Vero Moda, Lindex och Gina Tricot:




Ingen av dem kostade över 299kr!


När jag kom hem med mina fynd inköp, kände jag mig så inspirerad att jag genast började rensa i garderoberna igen!


Dags för en ny tur till Myrorna snart?


…Och vips, var det söndag kväll och dags att packa träningsväskan (den nya ryggan!) och göra sig i ordning för skönhetssömnen! Tiden flyger verkligen när man har riktigt roligt, eller hur!

1 kommentar:

  1. Även om skorna inte var på rea så tycker jag att du gjorde fynd i alla fall eftersom det är sååååå svårt att hitta sådana snygga skor med den perfekta klacken.
    Och så blev jag inspirerad av att rensa i min garderob med :0)
    /Eva
    Ps: känner igen Gina Tricot tröjan, var också nära att köpa en likadan förra veckan ;)

    SvaraRadera

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...