måndag 18 oktober 2010

Rena tänder

Idag var jag hos tandhygienisten och fick mina tänder ordentligt rengjorda. Det är inte min favoritsysselsättning, precis, att ligga med huvudet ner och fötterna upp, helt utlämnad åt någon som stoppar en massa metallföremål i munnen på en. Dessutom drivs jag nästan till tårar av ljudet av vad det nu är för tortyrinstrument de använder för att ta bort tandsten. Men det är det nästan värt - det är en härlig känsla efteråt när man känner sig så ren, så ren!

Just nu håller jag på och svälta ihjäl - jag drar mig alltid för att äta efter ett besök hos tandhygienisten, jag vill inte förstöra ren-känslan.

Vad tycker ni - tandblekning nästa gång, kanske?



Imorgon ska jag på mammografi, men det blir inga bilder på det.

2 kommentarer:

  1. FUnderar också på att bleka mina tänder, jag har kollat på http://alltomtandblekning.com men vet inte riktigt vilken som man ska ta :P

    SvaraRadera
  2. Hoppsan, det verkar billigare än jag hade förväntat mig! Min tandläkare hade någon kampanj för något år sedan och det kostade en bra bit över 1000kr. Jag hade faktiskt ingen aning om att man kunde göra det själv hemma. Tack för tipset! :-)

    SvaraRadera

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...