Det händer att jag chockar mina arbetskamrater genom att ha hemlagad
lunchlåda med mig till jobbet men det är inte så ofta, bara – typ – en gång om
året. Senaste gången var i februari så den här veckan är chocken ännu större
när jag har haft med mig matlåda hemifrån igen. Mer än en gång på ett år, alltså!
Men det är bara att de vänjer sig, för detta är hädanefter min melodi.
Jag har bestämt mig för att börja laga mat själv och inledde med att stå och
slava vid spisen i princip hela söndagen! Det resulterade i Tagliatelle
Carbonara (-ish!), som jag nu har ätit tre dagar i rad eftersom jag inte hann
med att göra något annat i söndags och som jag nu är lite trött på. Så jag får
väl gå hem ikväll och slänga ihop något annat att ta med mig i morgon.
Vi får se hur länge jag står ut den här gången…
Heja dig! Jag måste också försöka vara duktig på att ta med hemlagat. Om inte annat, så för att spara pengar. Vi vill ju ut och resa!!!
SvaraRaderaMan känner sig väldigt duktig men jag tycker ju att det är godare att äta ute...
SvaraRadera