måndag 24 juli 2017

Solglasögonmysteriet

Första dagen av min huvudsemester idag och eftersom jag inte hade någon inplanerat och vädret var sådär, bestämde jag mig för att börja röja lite i lådor och skåp. Och längst inne i ett av skåpen hittade jag en skokartong...


I denna skokartong hittade jag ett antal solglasögon, bl a några som jag faktiskt har undrat lite förstrött var de hade tagit vägen men även ett par fina Tiger-solglasögon i ett fint etui.


Och det är här det verkligen blir mystiskt: jag har inte något som helst minne av att ha sett dessa glasögon förut och absolut inte att jag har köpt dem! Med största sannolikhet har jag köpt dem (jag brukar inte stjäla!) någon gång någonstans men när? Var? Var jag vid medvetande? Och varför ligger de i en skokartong längst inne i ett skåp ihop med solglasögon jag har tröttnat på? Jag har t o m letat bland reafynden här på bloggen så långt tillbaka som 2012 men inte hittat en stavelse om dem, så antingen är de inköpta innan dess eller också har jag ett oknytt här hemma som trollar fram saker ur tomma intet. Eller så har jag helt enkelt glömt att rapportera om dem. Det verkar som om jag har köpt dem, kastat ner dem i skokartongen med en gång och sen glömt bort dem. Men varför?


I alla fall, det är nog ett mysterium som aldrig kommer att lösas. Under tiden kan jag ju roa mig med att använda dem - för de var riktigt snygga!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...