onsdag 14 november 2018

Redo för vintern

 

"Mamelucker" hette det när jag var barn och det var sånt som bara små (flicke-)barn och gamla tanter använde när det var kallt ute. Och kanske har jag nått (eller kanske passerat) en vägkorsning i livet när jag nu har inhandlat, inte ett par, inte två par, inte ens tre par, utan inte mindre än sex par mamelucker på Bon Prix! (Fast de kallas inte mamelucker där, utan "långa underbyxor")

Det kan ju i och för sig vara så att det har skett en slags trendglidning och att det inte anses lika töntigt längre - jag får hoppas på det. I alla fall så passade jag alltså på att köpa alla (6) varianter som fanns - svarta med spets, svarta utan spets, vita (med spets), beige med och utan spets och grå med spets. Det var inget man blev ruinerad på, de kostade 99kr/3-pack.



Men nu känner jag mig i alla fall rustad för en riktig fimbulvinter, ifall en sådan skulle vara nära förestående. Jag nästan hoppas på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...